Servici oferite

Gama de servicii actuala se structureaza pe urmatoarele activitati:

 • consultanta de specialitate
  Calcul de necesar de caldura si de apa calda menajera, alegerea sistemului optim cerintelor beneficiarului, conditiile puse de legislatia in vigoare si de producatori, alte informatii privind buna functionare si legalitatea instalatiilor.
 • ofertare si comercializare echipamente de incalzire si sanitare
  Toate produsele oferite de noi sunt omologate si atestate de institutiile specializate si recunoscute pe plan extern ( ISO 9001, ISO 9002, TUV, ISPESL, DIN etc ) si certificate pentru piata romaneasca ( functie de caz ISCIR, DISTRIGAZ, MLPTL). Echipamentele si serviciile au un raport pret/calitate corect bazat pe o buna cunoastere a pietei si a caracteristicilor declarate de producatori.
 • montare / instalare instalatii si centrale termice
  Pentru realizarea unor instalatii cu o functionare ireprosabila si cu durata mare de viata folosim materiale si tehnologii moderne de executie. Personalul propriu este scolarizat periodic si echipat cu mijloace moderne de lucru. Sculele si echipamentele sunt mentinute in perfecta stare de functionare. Numarul de echipe de lucru este astfel dimensionat incat sa putem respecta termenele specificate in contracte.
 • punere in functiune centrale termice
  Atat pentru respectarea conditiilor puse de producatori in vederea acordarii garantiei echipamentelor, cat si pentru respectarea legislatiei in vigoare privind autorizarea functionarii centralelor termice, punerea in functiune trebuie executata de societati comerciale autorizate. Firma noastra indeplineste aceste conditii si executa aceasta operatiune prompt si profesional prin intermediul personalului nostru de service. Conditiile necesare executarii punerii in functiune a unei centrale termice sunt mentionate la capitolul termene si conditii.
 • service reparatii si intretinere instalatii si centrale termice
  Colaborarea cu firma noastra nu inceteaza odata cu vanzarea produselor sau cu incheierea procesului verbal de receptie a lucrarii. Intretinerea si repararea centralelor termice trebuie executate in conformitate cu prevederile producatorilor si prescriptiilor legale in domeniu. Prin intermediul contractelor de service ramanem in permanenta legatura cu beneficiarii nostrii, informandu-i de produsele noi aparute, sau de modificarile de legislatie. Buna colaborare cu furnizorii nostrii, si experienta acumulata, ne-au creat premizele structurarii unui stoc de piese de schimb si de materiale care sa asigure un timp scurt de interventie si o buna calitate a reparatiei atat in perioada de garantie cat si postgarantie.
 • autorizarea functionarii centralelor termice si verificari tehnice periodice
  Conform legislatiei in domeniu centralele termice trebuie sa aiba autorizarea functionarii la prima punere in functiune, si din doi in doi ani trebuie facuta verificarea tehnica periodica. Firma noastra poate asigura aceste servicii iar conditiile pentru buna desfasurare a operatiunilor sunt precizate in sectiunea termeni si conditii.